Nieuwe sport en cultuurregeling bekend gemaakt op het Vrijetijdsfestival

Zaterdag werd in Park Rusthoff en aan het Boschplein in Sassenheim het Vrijetijdsfestival gevierd. Tal van stichtingen en verenigingen waren aanwezig om zichzelf te promoten.

Sommige verenigingen gaven een optreden of pakte extra groots uit om hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Al met al een gezellige boel, waar weer veel bezoekers op af kwamen.

Nieuwe Sport en Cultuurregeling

Wethouder Arno van Kempen maakte aan het begin van het festival bekend, dat er een nieuwe sport en cultuurregeling is. Voor volwassenen die zelf niet zoveel te besteden hebben, houdt dat in dat de regeling verruimd wordt en dat er voor hen per jaar meer geld beschikbaar is om toch deel te kunnen nemen aan sportactiviteiten of culturele activiteiten. Kijk voor meer informatie hierover naar deze link.

Kortingen sport- en cultuuractiviteiten voor kinderen

Ook voor de jeugd (4 t/m 17 jaar) zijn er nieuwe mogelijkheden om met korting te sporten en mee te doen aan culturele activiteiten. Vanaf 1 juli 2018 kunnen kinderen een bijdrage ontvangen van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Tijdens het festival werd de samenwerking tussen de gemeente en het Jeugdfonds Sport en Cultuur bezegeld met een handtekening. De Rabobank Bollenstreek was daarbij aanwezig om alvast € 5000,- in het fonds te storten.

Bekijk alle foto’s door op ‘Fotoserie’ te klikken, in de bovenste foto. 

 

Cookieinstellingen