BUURbook moet Kagerbuurt verbinden

Foto: BUURbook

Woon je in de Kagerbuurt, Planetenbuurt of Bomenbuurt in Sassenheim? Meld je dan nu aan voor BUURbook! Een initiatief van Welzijn Teylingen om de bewoners online met elkaar te kunnen verbinden en samenwerking met elkaar te versterken.

BUURbook

BUURbook is een online platform, dat buurtbewoners die meer willen maken van de Kagerbuurt, Planetenbuurt en Bomenbuurt met elkaar kan verbinden. Mensen met leuke ideeën voor de buurt of die graag meewerken om onderlinge hulp in eigen buurt te stimuleren, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Samen met enthousiaste buurtgenoten, medewerkers van Welzijn Teylingen, het nieuwe digitale platform BUURbook en wat eigen vrije tijd maak je deze buurten nog leuker om in te wonen.

Samen de buurt nog leuker maken

BUURbook Kagerbuurt is hierbij een hulpmiddel dat net van start is gegaan. De bedoeling is om hier een levendig digitaal buurtplatform van te maken, voor, door en met buurtbewoners. En van het een komt het ander: een leuke barbecue met de straat, samen meedenken over de binnentuin van de Kagerflats, een maatje vinden om eens mee te gaan vissen? Door elkaar te leren kennen wordt dit allemaal veel gemakkelijker.

Online platform

In de Kagerbuurt en ook de Planetenbuurt en de Bomenbuurt in Sassenheim wonen veel actieve bewoners, die het ook leuk vinden om de kracht van de buurt onderling te versterken. Om hier ook een platform voor te bieden, is dus dit online platform BUURbook in het leven geroepen. 

Hulp bij buurtkamer de Inloop

Iedere woensdagochtend zit Rick van Welzijn Teylingen klaar in buurtkamer de Inloop (Kagerplein 30 in Sassenheim) van 10.00 uur tot 12.00 uur om mensen te helpen bij het aanmelden en om meer informatie te verstrekken over dit initiatief. Voor meer informatie over de initiatiefgroep of om je daarvoor aan te melden kun je ook contact opnemen met Margriet Duivenvoorde van Welzijn Teylingen (0252231805 of 0644085472).

Neem alvast eens een kijkje en meld je aan op https://kagerbuurt.buurbook.nl

'

Reacties

article
11711
BUURbook moet Kagerbuurt verbinden
Woon je in de Kagerbuurt, Planetenbuurt of Bomenbuurt in Sassenheim? Meld je dan nu aan
https://teylingen.nieuws.nl/nieuws/11711/buurbook-moet-kagerbuurt-verbinden/
2018-05-15T17:18:35+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/327/2018/05/15171648/Schermopname-1-e1526397462375.png
BUURbook, kagerbuurt, Welzijn Teylingen
Nieuws, Sociaal