Kinderen op bezoek bij de Pakjesboot 12

Foto: Facebook Rik Kenti

Afgelopen maandag werden 24 kinderen en hun ouder(s) getrakteerd op een uitje naar de pakjesboot 12 om een bezoek te brengen aan Sinterklaas. Dit uitje werd georganiseerd speciaal voor kinderen die het thuis niet breed hebben en voor wie het niet vanzelfsprekend is om het Sinterklaasfeest te vieren.

Sommige gezinnen kunnen zich door financiële omstandigheden geen uitjes of feestjes permitteren. Voor deze gezinnen heeft Rik Kentie van Have Fun Events zich ingezet. Als eigenaar van Have Fun Events organiseert hij regelmatig leuke bedrijfsuitjes of kinderpartijtjes.

Rik Kenti vertelt: “Ik merk dat er ook veel kinderen zijn die buiten hun schuld om geen leuke uitjes meemaken of geen sinterklaasfeest kunnen vieren en dit zijn gewoon kinderen die in Nederland opgroeien, waar we het toch eigenlijk heel goed hebben. Daar wilde ik iets aan doen, met mijn bedrijf en samen met mijn leveranciers.”

“Ik wil mensen blij maken ongeacht de inhoud van hun portemonnee. Kinderen verdienen het om mooie herinneringen te hebben van onze traditionele feesten!” (Rik Kenti)

Met hulp van de sponsors hadden de gezinnen een onvergetelijke dag. Het uitje begon bij hotel restaurant Flora in Hillegom waar de gezinnen getrakteerd werden op pannenkoeken met limonade, om vervolgens opgehaald te worden door de bus.

Eenmaal in Haarlem stapten de kinderen vol ongeloof op de boot en kregen ze een rondleiding van de pieten. Aan boord maakten de kinderen kennis met de Bakpieten, Pakjespiet en mochten zij kletsen en vragen stellen aan Sinterklaas. Als afsluiting mochten ze de kluis van Sinterklaas kraken en een chocoladeletter mee naar huis nemen.

Dank aan Have Fun Events, Hotel restaurant Flora, De Pakjesboot en Brouwers Tour die dit mede mogelijk hebben gemaakt.”

 

Reacties

Cookieinstellingen