Parkdienst in Park Rusthoff druk bezocht

Foto: TGP Media Producties

Zondag werd de feestweek van Sassenheim afgetrapt met een druk bezochte Parkdienst in Park Rusthoff. De Culturele middag die daarop volgde werd door de weersverwachtingen helaas afgeblazen.

Meer dan 1000 mensen kwamen af op deze veertiende editie van de Parkdienst, met ditmaal als thema ‘Meer dan welkom – kerkproeverij. Dit thema nodigde mensen uit om ook eens iemand die normaal niet naar de kerk gaat, mee te nemen.

Pastoor Peter Owel van de Sint Pancratiuskerk en dominee Tim Moll van de Protestantse Gemeente Sassenheim zorgden voor een bevlogen en enthousiaste dienst, onder muzikale begeleiding van Kleintje Pils.

Voor de kleintjes was er de Kindermis, waarbij de kinderen druk in de weer gingen om leuke kaartjes te tekenen en te versieren om later weer uit te mogen delen aan bezoekers. De dienst werd afgesloten met een zeepbellen kunstenaar, die ondersteund werd door de duizenden bellen die de kinderen bliezen.

De opbrengst van de collecte was dit jaar voor twee goede doelen, namelijk het Repair Café Teylingen en de stichting van Piet Dahlkamp die veel goeds doet voor de mensen in Gambia. Aanstaande woensdag wordt de opbrengst van de collecte overhandigd aan deze stichtingen.

Foto’s door TGP Media Producties 

Cookieinstellingen