Nieuwe hoofdsponsor voor landskampioen TOP

Foto: René van Dam

Afgelopen zaterdag heeft lands- en Europees kampioen korfbal uit Sassenheim haar nieuwe hoofdsponsor Solar Compleet gepresenteerd.

Stephan van Schie, oprichter en directeur van dit jonge Noordwijkse bedrijf: “Solar Compleet heeft eigenlijk maar één doel: Nederland zo duurzaam mogelijk krijgen. Dit doen wij onder andere met behulp van zonnepanelen, warmtepompen, lage temperatuurverwarming en het daglichtsysteem HONE. We zijn een innovatief bedrijf met unieke concepten dat de drempel naar duurzaamheid wil verlagen. We willen een topspeler zijn in deze belangrijke groeimarkt en daar past de naamsverbinding met TOP perfect bij.”

Solar Compleet

Duurzame technologieën en systemen zijn voorhanden in alle soorten, maten en prijzen, maar ieder gebouw is anders en elke gebruiker heeft specifieke wensen en eisen. Solar Compleet is een bedrijf dat meedenkt met particulieren, aannemers, projectontwikkelaars, installateurs en woningcorporaties en voorziet hen van deskundig advies voor het beste systeem in elke specifieke situatie. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, energieneutraal ontwerpen en bouwen vergt een grondige kennis van de laatste ontwikkelingen op gebied van duurzame technologieën.

TOP wil aan de top blijven

Voorzitter van TOP/SolarCompleet Hans Oudshoorn heette de nieuwe sponsor hartelijk welkom en sprak zijn enorme waardering uit. “Door deze sponsoring kunnen wij onze ambities waarmaken om in de komende 3 jaar aan de Nederlandse top te zijn en te blijven. We zijn Peter Kales, die de sponsor heeft aangebracht, en Stephan van Schie erg dankbaar en zien uit naar een mooie samenwerking, samen met onze selectie en overige leden.”

Cookieinstellingen