Verrassende ontmoetingen in Theater Het Trefpunt

Foto: pixabay

Ook zo’n zin in het nieuwe theaterseizoen? Theater Het Trefpunt opent op vrijdag 29 september weer haar deuren voor het publiek. Ze starten het seizoen op 29 september met de knallende voorstelling De Oplossing van Erik van Muiswinkel.

Maar meer bekende namen passeren dit seizoen de revue. Wat dacht je van Carel Kraayenhof, Joris Lindsen, Roué Verveer, Soundos en Joep Onderdelinden. Niet alleen cabaret, maar ook veel muzikaal talent te zien en te horen, Celtic Folk van Rapalje of de mooie klassieke klanken van Beethoven vs Beethoven.

Verrassende ontmoetingen

Om je extra te verrassen hebben zee speciaal voor jou de bijzondere voorstelling van het Lichtstad Revuetheater geboekt! Het Lichtstad Revuetheater is het grootste reizende revuetheatergezelschap van Nederland. Een totaal theater op hoog niveau met zo’n 40 spelers op de planken. Zij brengen een zinderende show van zangers, dansers en spelers, Een show van het Lichtstad Revuetheater neemt je even mee uit de sleur van alledag!

Ook de kleintjes zijn we dit jaar niet vergeten. Zij kunnen genieten van de voorstellingen van bijvoorbeeld Tommie & Tom Poes en Nijntje. Natuurlijk worden de kinderen weer gratis geschminkt. Wacht niet met boeken, maar ga snel naar www.theaterhettrefpunt.nl. En boek bijvoorbeeld ook een van onze speciale arrangementen.

Vacatures

Theater Het Trefpunt vaart op eigen kracht met een fors aantal vrijwilligers die zich met enthousiasme inzetten voor dit Theater. Er blijken nog wel enkele vacatures te zijn, die ook op de website te vinden zijn.

Cookieinstellingen