Nacht van Sassem komt er weer aan!

Foto: Lisa de Blok

Op vrijdag 18 augustus aanstaande wordt de ‘Nacht van Sassem’ weer georganiseerd door de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) Sassenheim. Al jaren is de Nacht van Sassem een begrip in de Duin- en Bollenstreek. Een prima combinatie van presentaties van bedrijven, gezelligheid, muziek en eten.

Nacht van Sassem

Deze editie staat iets eerder op de kalender dan voorgaande jaren. Iedereen is van harte welkom, of je nu met het hele gezin, een grote groep vrienden, samen of alleen komt… je loopt altijd wel een bekende tegen het lijf. Een mooie afsluiter van de zomervakantie, zo zien de organisatoren Jolanda Admiraal, Jacqueline de Groot en John de Kooker de Nacht van Sassem het liefst.

Zomermarkt

De Activiteitencommissie heeft weer een leuk programma in petto. Tussen 14.00 en 22.00 uur is er een zomermarkt die is verspreid over de Hoofdstraat, J.P. Gouveneurlaan, Kerklaan, Kerkplein en het Voorhavenkwartier. Niet alleen de gebruikelijke producten, maar ook de artikelen van veel lokale ondernemers zijn dit jaar te koop. Veel winkeliers zijn enthousiast en doen mee. Naast mooie aanbiedingen, worden er tal van andere activiteiten voor jong en oud georganiseerd.

Braziliaanse jazz op foodplein

Zo wordt er op het parkeerterrein naast de bibliotheek een groot kinderpretplein ingericht. Bijzonder hieraan is dat het in de avond ook openstaat voor volwassenen. De bezoekers mogen zich even kind voelen! Op het Voorhavenkwartier draait DJ Jesper Geest van 15.00 tot 18.00 uur en spelen de Zodiaks uit Noordwijk vanaf 19.30 uur lekkere nummers uit de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80. Het Kerkplein in het centrum wordt omgetoverd tot een foodplein met optredens van onder andere Zeemanskoor Overal, Farofa en de band Boo’s ’n Lions. Kortom, een heerlijke plek om te zitten en te genieten.

Djembé, kinderdisco en goochelen

In het park naast de JP. Gouverneurlaan komt een podium. Overdag vanaf 14.00 uur worden hier doorlopend optredens en workshops voor kinderen gegeven. Goochelen, djembé of elektrisch gitaar spelen; het kan allemaal. De leerlingen van dansstudio Sonja! treden ‘s avonds tot 22.00 uur op en DJ Faar zorgt voor lekkere top 40-muziek. Daarnaast kan deze dag uiteraard ook heerlijk worden genoten op één van de vele terrassen.

Avondprogramma

Tot slot start rond 20.00 het muziekprogramma op De Oude Haven. Dit jaar treden Frank the Tank on Percussion, Maureen Natzijl en DJs4U op. Het programma duurt tot 00.00 uur. Blijf op de hoogte door de Facebookpagina te liken!

Reacties

Cookieinstellingen