Inbreker in de kraag gevat in Warmond

Foto: Pixabay

Een alerte burger zag in de nacht van donderdag op vrijdag 11 augustus om 00:15 uur twee onbekende mannen lopen op het dak van een appartementencomplex aan het Park Klinkenberg in Warmond en belde direct de politie.

De politie kwam ter plaatse en trof daar een onbekende man aan op het dak van het appartementencomplex. Omdat er in een woning was ingebroken, hielden agenten de man, een 43-jarige Hagenaar, aan als verdachte van woninginbraak. Later werd er in de omgeving ook nog inbrekerswerktuig gevonden. De auto van de verdachte werd in beslag genomen voor nader onderzoek.

Meerdere inbraken

De getuige meldde op donderdagavond 10 augustus om 22:45 uur bij de politie ook al een verdachte situatie bij een woning in de straat en eerder deze week had daar ook al een poging tot inbraak plaatsgevonden.

Getuigen gezocht

De 43-jarige man zit vast en wordt door de recherche gehoord. De tweede verdachte werd niet meer aangetroffen. De politie zoekt nog getuigen en meer verdachten. Hebben jullie iets verdachts gezien in de omgeving van het Park Klinkenberg in Warmond de afgelopen week? Of hebben jullie in de omgeving een blauwe Volvo S40 zien rijden? Neem dan contact op met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Cookieinstellingen