Geef je mening en sluit aan bij Team Teylingen

Foto: gemeente teylingen

De gemeente Teylingen hecht veel waarde aan de mening van haar inwoners. Daarom zijn ze benieuwd naar onze kijk op onderwerpen die in de gemeente spelen. Een manier om in gesprek te gaan is via het online burgerpanel ‘Team Teylingen’.

Dit online burgerpanel biedt de mogelijkheid om je mening te geven over bijvoorbeeld dienstverlening of communicatie van de gemeente, nieuw ontwikkelde bestemmingsplannen of sociale initiatieven. Op deze manier kan ook jij invloed uitoefenen op hoe je woont in Teylingen.

Team Teylingen

Als deelnemer krijg je een aantal keer per jaar de gelegenheid je mening te geven en met de gemeente mee te denken. De onderwerpen zijn heel divers, maar hebben altijd betrekking op thema’s die spelen in Teylingen. Zodra een onderzoek start, ontvang je een uitnodiging per e-mail. Na afronding van het onderzoek worden de resultaten gedeeld met de deelnemers.

Als dank voor het geven van je mening en het meedenken met Team Teylingen maak je kans op mooie en verrassende prijzen. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en worden vermeld op de website van het panel.

Aanmelden

Om je aan te sluiten bij Team Teylingen en je mening te geven bij de diverse onderzoeken, kun je het aanmeldingsformulier invullen op de website https://www.teamteylingen.nl/.

Cookieinstellingen