Speeddaten voor 60 plussers!

Foto: pixabay

De Bollenstreek telt aardig wat alleenstaande senioren. Dat kan zijn door een scheiding of door het overlijden van de partner. Veel van deze senioren willen graag de rest van hun leven nog met iemand anders delen.

Dat hoeft niet direct een nieuwe liefde te zijn, een goede vriendschap is vaak ook al voldoende. Welzijn Teylingen biedt op vrijdag 29 september aanstaande door middel van een date-middag de mogelijkheid om weer een nieuwe liefde, vriend of vriendin te ontmoeten.

Tijdens een datemiddag kunnen inwoners van Teylingen en omstreken elkaar ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Misschien vindt men wel die nieuwe liefde of een hele goede vriendschap. Niet via een website maar gewoon in levende lijve en in de eigen Bollenstreek.

Bij aankomst wordt men hartelijk welkom geheten om de ‘drempel’ voor het naar binnengaan zo laag mogelijk te houden. Het ontmoeten gebeurt aan de hand van korte gesprekken met elkaar. Daarna rouleert men, zodat men de kans krijgt meerdere mensen te spreken. Indien er behoefte aan is, krijgen de deelnemers nog wat tips en trucs mee om zoveel mogelijk uit een gesprek te halen en een goede eerste indruk te maken.

De middag vindt plaats op vrijdag 29 september van 15.00 tot 17.00 uur in een discrete locatie in de buurt van Sassenheim. Na aanmelding ontvangt men de definitieve locatiegegevens. De toegang bedraagt € 12,50 per persoon, dit is inclusief toegang, een hapje en 2 drankjes.

Aanmelden kan via de website (onder ‘agenda’) van Welzijn Teylingen: www.welzijnteylingen.nl. Voor meer informatie of telefonisch aanmelden, tel.: 0252 231805. Wil men wel komen en heeft men geen eigen vervoersmogelijkheden, dan kan men contact opnemen met Welzijn Teylingen. Zij zoeken dan naar een andere mogelijkheid.

Cookieinstellingen