Zomerklooien bij Bibliotheek Bollenstreek

Foto: Pixabay

Tussen 10 juli en 19 augustus is het zomervakantie! En dat betekent maar één ding… dat we een hoop vrije tijd hebben om te vullen. Waar kan je dat beter doen dan met klooiopdrachten?!

Dacht je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Fout! Je kunt ze nu ook DOEN! We verzamelden de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en stelden de Zomerklooi-collectie samen voor jou om te komen ontdekken.

Wat houdt dat in?

Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en glow in the dark drilpudding maken. En veel opdrachten doe je niet in de bibliotheek maar lekker bij de tent of thuis. Doe mee met Zomerklooien, het lees en doe programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten, bij een volle stempelkaart ontvang je een Zomerklooien-diploma!

Kindercolleges Teylingen

15 juli in vestiging Warmond, Herenweg 80; Van snoep naar poep
Wat gebeurt er met het eten dat je in je mond stopt? Waarom heeft je lichaam het nodig? En waarom is snoep nou eigenlijk ongezond, maar groente gezond? Deze en nog veel meer vragen worden behandeld in dit college. Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar van 11.00 tot 12.00 uur. Toegang is gratis. Telt als stempel voor je Zomerklooi-pas

Bekijk alle Zomerklooien-activiteiten www.bibliotheekbollenstreek.nl/zomerklooien

Cookieinstellingen