Win een tuinmetamorfose van Lodewijks Groene Geluk!

Foto: Lodewijk Hoekstra

Teylingen gaat voor groen! En naast de verschillende acties vanuit ‘Alle tuinen groen’ heeft de gemeente Teylingen dit jaar ook nog een unieke, speciale actie! In samenwerking met De Groene Uitdaging mogen zij met Lodewijk Hoekstra gratis een tuinmetamorfose weggeven voor het tv-programma ‘Lodewijks Groene Geluk’. 

Heb jij altijd al van een groene tuin gedroomd? Wil je in jouw tuin graag een bijdrage leveren aan meer biodiversiteit? Schrijf je dan snel in!

Groen paradijsje

De metamorfose zal worden vastgelegd en uitgezonden in het tv-programma van Lodewijk Hoekstra, waarbij ze jouw tuin volledig omtoveren tot een groen paradijsje! Hij weet alles over hoe je echt bijvriendelijk en biologisch kunt tuinieren. Hij maakt veel gebruik van inheemse soorten en weet hoe je de natuur tot leven brengt in je tuin.

Inspiratie 

Om ook andere inwoners te inspireren om hun tuin te verduurzamen en te vergroenen, zal Lodewijk het ontwerp, met werkplan en materiaallijsten van de winnende tuin achteraf ook beschikbaar stellen om zelf mee aan de slag te gaan.   

Schrijf je nu in en maak kans!

Woon jij in Teylingen en wil je kans maken op een groene droomtuin waar je heerlijk van kunt genieten? Geef je voor 14 juni op en laat weten waarom het team van Lodewijks Groene Geluk nu juist bij jou in de tuin aan de slag moet gaan. Dat kan via www.degroeneuitdaging.nl/wineentuin

Stemronde

Uit alle inzendingen worden drie tuinen geselecteerd. Inwoners kunnen vervolgens een stem uitbrengen op een van deze drie tuinen. De tuin die de meeste stemmen krijgt, zal de metamorfose winnen.

Cookieinstellingen