Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn ook Fairtrade

Foto: Fairtrade Teylingen

Ook in Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn in Warmond drinkt men nu Fairtrade koffie en thee!

Tijdens een gezellig gesprek tussen vrijwilligers van het Centrum en twee leden van de werkgroep Teylingen Fairtrade, bleken er vele raakvlakken te zijn tussen de beide vrijwilligersgroepen.

Dat spreekt eigenlijk ook vanzelf, beiden zetten zich in voor duurzaamheid, ieder met eigen accenten. De SDG’s, Sustainable Development Goals (Global Goals/Werelddoelen) van de Verenigde Naties zijn voor beide groepen een belangrijke leidraad.

Reden genoeg dus voor het Natuur Ontdekking Centrum om zich aan te sluiten als deelnemer van Teylingen Fairtrade. Het aantal leden, en dus ook het aantal plekken waar men fairtrade koffie en thee drinkt, blijft nog altijd groeien binnen de gemeente. Bekijk de hele lijst van deelnemers op de website van Fairtrade Teylingen. Daar vind je ook de winkels die fairtrade producten verkopen en bedrijven die op een eigen manier maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Meer informatie over de activiteiten van Natuur Ontdekking Centrum en over Koudenhoorn in Warmond vind je op koudenhoornontdekken.nl.

Reacties