Workshop ‘Effectief Inzetten van Sociale Media’

Foto: pixabay

Op maandag 23 november organiseert Welzijn Teylingen de workshop Effectief Inzetten van Sociale Media voor vrijwilligersorganisaties. De cursus vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot 2 november. De workshop zal op een nog te bepalen locatie worden verzorgd, voor zover coronamaatregelen dat toelaten.

De workshop is bedoeld voor vrijwilligers van verenigingen of stichtingen, die al ervaring hebben met social media en daar een rol in hebben binnen de vereniging/stichting. Deze workshop behandelt hoe je je doelgroep effectief bereikt via social media. De meeste verenigingen of stichtingen hebben wel een social media kanaal en ook een vrijwilliger die daar berichten op plaatst. Dat kost best wel tijd en dan is het natuurlijk fijn als je er ook echt effect mee hebt.

In de workshop wordt antwoord gegeven op vragen als: hoe schrijf je het juiste bericht en zorg je ervoor dat jouw bericht de juiste doelgroep aanspreekt, welk medium is waarvoor geschikt en hoe zorg je ervoor dat de verschillende communicatiekanalen van je vereniging of stichting elkaar versterken en op elkaar zijn afgestemd.

De workshop wordt gegeven door Lisa van der Kroft: afgestudeerd communicatiespecialist en videograaf. Lisa was in organisaties onder andere verantwoordelijk voor de sociale media kanalen. Daarnaast heeft zij ervaring met het maken van online content voor verschillende doelgroepen en met het geven van workshops. Drie weken na de cursus is er een terugkom-webinar. Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden via www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl.

Reacties