Jeugdige duikertjes in Park Rusthoff

Foto: Henri Hermans

Zaterdag 5 september vond in Park Rusthoff weer het Vrijetijdfestival plaats. Duikvereniging Het Onderwaterbos was daarbij aanwezig met een informatieve kraam en het inmiddels bekende zwembad, waarin geïnteresseerden een proefduik konden maken

Onze vereniging heeft geen jeugdafdeling, maar speciaal voor deze dag huren we kinderduiksetjes. Kinderen – en opvallend genoeg vooral meisjes – vinden het erg leuk om onder begeleiding van een ervaren instructeur even te duiken in het zwembad. Ondertussen maken wij een praatje met iedereen die blijft kijken.” (Hoofd Duikopleidingen Angelique)

20150905.vrijetijdfestival.zwembadenkraamEven leek het weer roet in het eten te gooien want een dag eerder joegen de slagregens nog horizontaal over het veld. Maar op zaterdag brak de zon door en daardoor wisten toch nog genoeg mensen het Vrijetijdfestival te vinden. Het was desalniettemin best fris in het onverwarmde zwembad. Dus duurde een duikje niet langer dan 15 minuten en konden alle dappere duikertjes na afloop even opwarmen met een kop tomatensoep.

Vrije Tijd Festival20

Nog steeds zijn er veel mensen die niet weten dat Sassenheim al decennia een heel actieve en gezellige duikvereniging heeft. Meer weten over duiken en duikvereniging Het Onderwaterbos? Kijk op www.onderwaterbos.nl.

Cookieinstellingen