Doe mee en maak je eigen dahlia mozaïek

Foto: PR

Al ruim 65 ondernemingen, verenigingen, instellingen en steeds meer particulieren hebben zich al aangemeld om een mooi dahliamozaïek te gaan maken voor het weekend van 8 september. De aanmeldingen lopen boven verwachting maar ze hebben nog plekken beschikbaar.

Tijdens het Dahlia Festival, welke gehouden wordt van 12 augustus tot en met 15 oktober 2023 worden diverse evenementen in de Duin- en Bollenstreek georganiseerd. Een belangrijk onderdeel hiervan is het maken en tentoonstellen van zo’n 100 tot 120 verschillende dahlia mozaïeken in de Bollenstreek. De stichting Dahlia mozaïeken Bollenstreek is druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement, dat plaatsvindt van 8 tot en met 10 september 2023.

Vorig jaar maakten 80 bedrijven, particulieren, instellingen en (buurt)verenigingen uit de Bollenstreek samen met collega’s, vrienden, cliënten of mede-vrijwilligers bijzondere kunstwerken met behulp van de veelzijdige en veelkleurige dahliabloem. De aanmeldingen lopen dagelijks op. Er is ruimte voor maximaal 120 deelnemers dus meld je nog snel aan!

Maak een mozaïek!

Voor een mozaïek van 2 bij 1 meter ben je met 2 tot 3 personen 2 tot 3 uurtjes bezig. Een leuke activiteit voor in je straat, met je collega’s of met je vereniging. Het ontwerp is vrij; dus ook een mooie manier om je bedrijf of vereniging onder de aandacht te brengen. De mozaïeken kunnen op donderdagmiddag 7 en vrijdag 8 september gestoken worden.

Langs de mozaïeken worden diverse fiets- en wandelroutes uitgezet; dus veel aandacht is verzekerd. Deelnemers uit De Zilk, Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout en Teylingen kunnen sowieso meedoen; Verdere omliggende gemeenten in overleg met de organisatie. De mozaïekframes, de platen, spijkers, bloemen en het ontwerp op ware grootte wordt allemaal verzorgd door de vrijwilligers van de stichting Dahlia mozaïeken Bollenstreek; dus meedoen is voor iedereen mogelijk. De kosten bedragen slechts 15 euro per vierkante meter en je kunt kiezen uit een mozaïek van 2 of 4 vierkante meter.

Aanmelden kan tot 15 juli via het formulier in deze link of door een e-mail te sturen naar [email protected]
Kijk voor meer informatie op www.dahliamozaieken.nl of volg Stichting Dahlia mozaïeken Bollenstreek op facebook of instagram.

 

Cookieinstellingen