Theater Het Trefpunt presenteert seizoen 23-24

Foto: Rose Marie Keijzer

Theater Het Trefpunt presenteerde vrijdag 12 mei haar nieuwe seizoensprogramma. De kaartverkoop ging vervolgens op 13 mei van start.

Afgelopen vrijdagavond was het een gezellige drukte in theater Het Trefpunt. Daar werd voor genodigden het nieuwe programma voor seizoen 23 – 24 gepresenteerd. In de segmenten cabaret, toneel, muziek en kindertheater valt komend jaar weer heel wat te beleven. Zo komen oudgedienden Guido Weijers en Hans Dorrestijn naar Warmond, maar ook nieuw cabarettalent van het Leids Cabaret Festival is van de partij.

Ook zijn er cross-over-voorstellingen die hangen tussen muziektheater en cabaret, denk aan Nhung Dam die onlangs ook nog een boek schreef. Voor de kinderen zijn er twee voorstellingen met dieren in de hoofdrol. En voor muzikale klanken zit het publiek goed bij onder andere Denise Jannah en Ricky Koole.

Theater Het Trefpunt staat bekend om zijn informele setting waarin een mix van gerenommeerde namen én nieuwkomers langskomt. Ondanks de inflatie houdt men een scherpe prijs in de gaten, zodat zoveel mogelijk mensen de theaterdrempel overstappen.
Voor het gehele theaterjaar zijn nu al toegangskaarten aan te schaffen. Dit kan via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV in Warmond of een half uur voor aanvang aan de zaal.

Cookieinstellingen