Frisse start voor jubilerend Gospelkoor-Soul2Soul uit Sassenheim

Foto: PR

Gospelkoor Soul2Soul is verheugd om aan het begin van het tweede lustrum hun nieuwe dirigent Didier van Someren (26) voor te stellen. Hij zal Soul2Soul gaan leiden samen met hun vaste pianist Krijn Does. Met deze twee jonge muzikale talenten gaat het gospelkoor op donderdag 27 augustus officieel haar 10e jaar in.

Didier volgde vakken muziektheorie bij Suzanne Konings aan de Leidse Universiteit en heeft aan het UCK Utrecht in 2019 zijn dirigenten opleiding afgerond. Naast Gospelkoor-Soul2Soul is hij als dirigent actief bij nog twee koren. Hij arrangeert en heeft door de jaren heen op alle stemgroepen gezongen bij verschillende koren. Daarnaast is hij pianodocent in Katwijk. Krijn (19) studeert aan het conservatorium in Den Haag voor muziekdocent en begeleidt een kinderkoor in Warmond.

Is je nieuwsgierigheid gewekt en zoek je een bijzonder koor? Ga dan gerust eens langs op een repetitieavond. Die is momenteel tijdelijk in de Julianakerk in Sassenheim, omdat het koor daar kan voldoen aan de Covid-19 richtlijnen.

Repetitie: iedere donderdagavond (met uitzondering van schoolvakanties) 20:00-22:00 uur, Julianalaan 6 2171GN Sassenheim.

Voor vragen bel Rick van Caubergh: 0622515195
of kijk op: www.gospelkoor-soul2soul.nl of Facebook.com/GospelkoorS2S/

Reacties