Stormschade in Teylingen

Foto: Brandweer Sassenheim Facebook - #SassemParaat

De zomerstorm die gister over ons land raasde, heeft ook in Teylingen voor de nodige schade gezorgd. De brandweerkorpsen hebben weer flink hun best gedaan om alles en iedereen veilig te houden en de acute schade zo goed mogelijk op te lossen.

Voorhout

In Voorhout blies de wind een boom om aan de Willem-Alexander straat, die op het punt stond om op een auto te vallen. De brandweer was er op tijd bij en heeft de boom afgezaagd. Rond 6.00 uur in de ochtend kwam er nog een melding van een omgewaaide boom in de Boerhaavestraat, deze was op een woning gevallen en heeft daarbij het huis beschadigd. Er raakte niemand gewond. Ook bij de VAB aan de ’s Gravendamseweg werd een stormschade gemeld, daar was een van de stalen gevelplaten los komen te zitten.

Sassenheim

Ook in Sassenheim moest de brandweer meerdere keren in actie komen tijdens de storm. Aan de Kagerdreef viel een boom bovenop een auto, die daardoor flink beschadigd raakte. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd, zodat ze de boom van de weg en van de auto konden halen. Ook bomen aan de Essenlaan en de Rusthofflaan moesten het ontgelden en waren niet opgewassen tegen de windkrachten van deze zomerstorm.

Reacties

Cookieinstellingen