Meerijden met een luxewagen in het Bloemencorso Bollenstreek

Foto: PR Bloemencorso Bollenstreek

De inschrijving is gestart! Bloemencorso Bollenstreek biedt ondernemers en instellingen een unieke kans om zich op kleurrijke wijze te presenteren aan een groot publiek. Dit kan door mee te rijden met een luxewagen in de corso, het grootste lentefeest van Nederland.

Meerijden in het Bloemencorso Bollenstreek met een luxe of bijzondere wagen is een ongelofelijk leuke ervaring waarmee direct groot effect wordt geresulteerd. Immers, deelnemen is een garantie voor plezier, maatschappelijke verbondenheid én zakelijk succes. Wist je dat het Bloemencorso Bollenstreek het meest bezochte en gefotografeerde evenement is van Nederland? Al die foto’s en filmpjes van het miljoenenpubliek worden in een oogwenk via de social media verspreid.

Onder het thema Freedom rijdt het Bloemencorso Bollenstreek tijdens het verlichte corso op vrijdagavond 24 april door Noordwijkerhout en op zaterdag 25 april van Noordwijk naar Haarlem.
Voor deelname aan het Bloemencorso Bollenstreek met een luxe of bijzondere wagen worden verschillende deelnamepakketten aangeboden. Voor vragen of informatie hierover kun je contact opnemen met het corso salesteam: Pieter van Waardenburg – 0683601850 – [email protected]

Reacties