Oldtimer Festival in Park Rusthoff

Foto: Lisa de Blok

Reeds vier jaar op rij een groot succes, dit jaar dus het eerste lustrum! Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal enthousiaste oldtimer eigenaren, op zondag 1 september 2019 het Oldtimerfestival in en rond het Park Rusthoff in Sassenheim.

Het evenement wordt alsmaar groter, vorig jaar hadden ze ruim 8000 bezoekers, met de vijfde achtereenvolgende keer vestigen we een ware traditie die niet meer is weg te denken uit ons mooie park. Van 12.00 uur tot circa 16.30 uur zullen die dag in het park vele oldtimers (auto’s, brommers, motoren en andere bijzondere voertuigen) te bewonderen zijn. Tevens zijn er een aantal kramen met oldtimer gerelateerde activiteiten en koopwaar. Zo vinden we onder andere een auto bekleder, een auto restaurateur maar ook een echte oldtimer taxateur.

Het festival heeft voor ieder wat wils; in het park staan zo’n 150 klassieke voertuigen opgesteld die je van heel dichtbij kunt bekijken. De kleinsten onder ons kunnen zich vermaken op springkussens en diverse andere attracties. Ook in de Hoofdstraat is genoeg te zien en te doen. Vanaf het Boschplein en de J.P. Gouverneurlaan start om 13.00 uur een auto-oldtimerrit. Na afloop van de rit kunnen de auto’s in de Hoofdstraat en Boschplein te bewonderen zijn.

Ook dit jaar is er weer een brommer-oldtimer rit. Deze rit start om 14.00 uur vanaf het Boschplein. De oude brommers zullen na de rit worden opgesteld nabij de hoofdingang van het park. Zoals elk jaar hebben ze ook een speciale attractie, dit jaar voor het lustrum wel een héél bijzondere. Maar die houden ze nog even verstopt onder de motorkap.

Voor de muzikale omlijsting hebben ze wederom een beroep kunnen doen op de Rock en Roll band Mainline 55 die het festival reeds vanaf de eerste editie van fantastische life muziek voorziet. Voor de inwendige mens is er een uitgebreide en professionele Food Plaza waar een ieder aan zijn trekken kan komen. Vanzelfsprekend is ook ons eigen paviljoen “het Sassennest” open voor diverse versnaperingen.

Voor meer informatie en/of inschrijven voor het opstellen van uw Oldtimer in het park of voor deelname aan de auto- of brommerrit kunt u terecht op www.parkrusthoff.nl of bij Ton Wijsman 06-51153417 of John van Beek 06-39021399

Reacties

Cookieinstellingen