Opengebroken auto tijdens flyeractie station Sassenheim

Foto: 112Bollenstreek

Op woensdag 20 december omstreeks 09:30 uur heeft de gehouden tegen autodiefstallen en auto-inbraken in de nieuwe parkeergarage P+R Station Sassenheim

Tijdens het flyeren ontdekten de politie een auto, waarvoor deze flyer iets te laat kwam. Deze auto was namelijk al het slachtoffer geworden van een autodief. Het zijraam was ingeslagen en het navigatiesysteem was uit de wagen gestolen.

Stijging aantal auto-inbraken

Aan de hand van de gegevens van januari 2017 t/m juli 2017 bleek een stijging van autodiefstallen en auto-inbraken op het station. Daar er nu meer parkeercapaciteit beschikbaar is (bijna verdubbeld) is de verwachting dat er meer autodiefstallen en auto-inbraken zullen gaan plaatsvinden.

De politie doet samen met de gemeente een flyer onder de ruitenwissers van de geparkeerde auto`s, om de eigenaren/bestuurders te informeren wat zij tegen autodiefstal en auto-inbraak kunnen doen. Tevens onderzoekt de politie met de gemeente of de eigenaren/bestuurders de auto`s goed hebben afgesloten en er geen waardevolle goederen in het zicht liggen, wat auto-inbraak zou kunnen bevorderen.

Bron: 112Bollenstreek

Cookieinstellingen