Getuigen gezocht babbeltruc Warmond

Foto: pixabay

Donderdag 21 december werd er tussen 13.00 en 13.15 uur een babbeltruc uitgehaald bij een bewoonster aan de Van den Woudestraat in Warmond.

De dader deed zich voor als medewerker van het bedrijf Ziggo en wist zo de toegang tot de woning te verkrijgen. In de woning werd de bewoonster afgeleid, waarna de dader er met een geldbedrag vandoor ging.

Het kan zomaar zijn dat deze dader vaker toe probeert te slaan, dus laat nooit zomaar iemand binnen als je geen afspraak hebt met een monteur. Bij twijfel, neem even contact op met het bedrijf waarvoor deze monteur werkzaam lijkt te zijn.

Signalement

Het ging om een blanke man met kort opgeschoren haar, gekleed in een donkere jas met opvallend lichte bontkraag. Verder droeg hij een donkerblauwe spijkerbroek met aan de voorzijde slijtageplekken en lichte sportschoenen. Deze dader reed mogelijk in een donker grijze Peugeot 108

De politie is opzoek naar getuigen van deze babbeltruc. Dus heb jij of heeft een van je huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van het misdrijf een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Zijn er getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Ben je zelf benaderd door de mogelijke daders van het misdrijf?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?

Als je iets is opgevallen waarvan je vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan je misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als je de informatie anoniem wilt doorgeven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Cookieinstellingen