Weer echt grip op je huis én je leven dankzij ‘Hart voor Huis’

Foto: Lisa de Blok

De mogelijkheid om te kunnen profiteren van de diensten van een professionele organizer is nog lang niet zo bekend, maar zou eigenlijk net zo gewoon moeten worden als een bezoekje aan de tandarts of de autogarage. Het kan je leven een stuk gemakkelijker maken en bijdragen aan meer structuur en zo uiteindelijk ook veel tijd en stress besparen.

– advertorial –

Beata Golla is twee jaar geleden onder de naam ‘Hart voor Huis’ gestart met het aanbieden van haar van nature aangeboren gave voor deze vorm van dienstverlening en organiseren. Samen met haar klanten gaat ze aan de slag om orde en structuur aan te brengen. In huis, door bijvoorbeeld te helpen met ontspullen en ordenen, maar ook op het gebied van tijdsmanagement, planning, administratie en zelfs als een soort levensgids voor wie door de bomen het bos niet meer ziet.

Kleine maar effectieve stapjes

“Soms zit je gewoon te diep in de chaos, om nog te zien waar en hoe je zoiets op kunt lossen en weer structuur in je leven en in je leefomgeving kunt aanbrengen.” Het uit zich vaak in een rommelig huis, maar Beata weet uit ervaring dat hier vaak veel meer achter schuil gaat. Samen met haar klanten maakt ze dan een plan van aanpak om prioriteiten te stellen en in kleine maar effectieve stapjes weer alles op de rit te krijgen.

“Ik doe het mét mensen, vooral de eerste drempel is vaak de hoogste, maar samen komen we er altijd wel uit!”

Professional Organizer en Opruimspecialist

Haar klanten zijn heel divers, van ambitieuze en succesvolle ondernemers tot mensen die bijvoorbeeld in een burnout terecht zijn gekomen. Maar het liefst helpt ze mensen voordat ze het zelf echt niet meer zien zitten. Daarmee kan een hoop leed voorkomen worden. Mensen mogen het zichzelf best eens wat vaker gunnen om de hulp van een professionele organizer in te roepen. Dat is nog lang niet zo gebruikelijk, maar het geeft je rust, overzicht en met een geordend huis, ook een uitgerust hoofd. Hierdoor kun jij doen waar je echt goed in bent, zonder je af te laten remmen door ‘de rest’ van alle uitdagingen in het dagelijks leven.

Alle ballen in de lucht houden

Beata heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is om middenin de hectiek van het leven een veilige, rustige en inspirerende thuisbasis te hebben. “Als moeder en ondernemer weet ik als geen ander hoe lastig het is om alle ballen in de lucht te houden en hoe slopend alle bijbehorende taken en verantwoordelijkheden kunnen zijn.” En echt goed organizen zit nou eenmaal niet bij iedereen in z’n systeem. Op dat moment is het fijn dat er helpende engeltjes als Beata bestaan, die deze drive om mensen echt te helpen van nature in zich hebben.

Hart voor Huis

Met Hart voor Huis biedt Beata Golla haar diensten aan als professional organizer bij je thuis. Maar ook voor structuur en hulp bij bijvoorbeeld vastgoedstyling en verhuizingen, planning en om orde aan te brengen in je administratie ben je bij haar aan het juiste adres. Zonder oordeel en met respect voor jou, jouw spullen en jouw privacy. Nieuwsgierig of dit iets voor jou of iemand in je omgeving is, die hiermee goed op weg geholpen zou kunnen worden? Neem gerust eens contact met haar op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie vind je op hartvoorhuis.nl en volg ook de Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven!

Cookieinstellingen