Teylingen geen moeite met UDO

Op sportpark Roodemolen kende Teylingen afgelopen zondag geen genade met het laag geklasseerde UDO. De formatie uit Oegstgeest werd in een eenzijdige wedstrijd op een overduidelijk 5-0 nederlaag getrakteerd.

Jaap Zwetsloot wees zijn ploeg de juiste weg door al snel voor de 1-0 te zorgen. Vervolgens had de thuisploeg de nodige moeite om die voorsprong verder te vergroten. Uiteindelijk drukte roodzwart het veldoverwicht vlak voor de thee uit, via een treffer van Raymond Dolieslager (2-0).

P1660107c_800x534Die treffer maakte de tweede helft tot een formaliteit. Daarin mocht Teylingen doen en laten wat het wilde. Dat leverde na 45 minuten voetbal nog eens drie treffers op. Mark van der Vlugt opende in het tweede bedrijf het bal, waarna Miro Acimovic en Niels Langeveld de eindstand op 5-0 bepaalden.

Teylingen volgt koploper Meerburg nu op twee punten en gaat aanstaande zondag in Zoeterwoude op bezoek bij SJZ, dat op met tien punten via een overwinning zal proberen aan te haken bij de roodzwarten.

Foto’s door Peer Compeer

Reacties

Cookieinstellingen