Kampioenen en talenten nomineren voor de Sportprijzen Teylingen

Foto: pixabay

Sporters uit Teylingen doen mee in de nationale en internationale top. Daar mogen we trots op zijn! Maar wie is jouw favoriete sporter? Jaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Sportraad Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen. Nomineren voor alle categorieën kan nog tot half april.

De prijzen gaan naar sporters die in teamverband of individueel in 2023 een topprestatie hebben geleverd. Het zijn de kampioenen, de promovendi en de aanstormende talenten uit onze gemeente die voor de prijzen in aanmerking komen. De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg.

Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar. Daarnaast is de jury ook op zoek naar vrijwilligers of professionals die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; ook hun bijdrage is topsport

Een sporter, team of begeleider nomineren kan tot en met half april via de website van Sportraad Teylingen: https://sportraadteylingen.nl/nominaties-2023/.

Prijsuitreiking

De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is in mei tijdens het speciale Sportcafé. De exacte datum wordt later bekend gemaakt. De Sportprijzen worden georganiseerd door Sportraad Teylingen in samenwerking met de gemeente Teylingen.

 

Cookieinstellingen