Voetbalvereniging Foreholte vestigt nieuw recordbedrag tijdens veiling

Foto: PR

Voetbalvereniging Foreholte uit Voorhout kijkt terug op een bijzondere editie van de jaarlijkse veiling. In een afgeladen clubgebouw op sportpark de Elsgeest werden maar liefst 275 kavels geveild, allemaal ten behoeve van de eigen jeugdafdeling.

Deze editie onderscheidde zich door een vernieuwde aanpak, met een uitgebreid welkomstprogramma inclusief rode loper, fotograaf, garderobe, cocktails en DJ. Een bijzondere opening met viool en piano, en muzikale begeleiding door een getalenteerde band, maakten de avond compleet. De opbrengst bereikte een indrukwekkend bedrag van €115.000, een nieuw hoogtepunt voor de vereniging.

Warm welkom

De avond begon met een hartelijk welkom voor de gasten, die zich konden inschrijven in een sfeervolle hal, hun jas konden afgeven, zich konden laten vastleggen op de foto, en een gokje konden wagen in een speciale loterij. Daarna betraden ze via de rode loper de “Foreholte Experience,” een ruimte die voor de gelegenheid was omgetoverd tot een tentoonstelling over de club. Hier werden ze getrakteerd op een inspirerende korte film die alle aspecten van de vereniging belichtte, met speciale nadruk op de jeugd en de onmisbare rol van vrijwilligers.

Na deze boeiende ervaring werden de gasten verwend met smaakvolle cocktails en vermaakt door een verrassende illusionist. DJ Senna creëerde de juiste sfeer voor een van de hoogtepunten van de avond: de officiële opening van de veiling. Voorafgegaan door een korte film over het doel van de veiling, ontroerde het publiek diep toen Foreholte-spelers Aakash Krishnan op viool en Bauke Slobbe op piano het clublied ten gehore brachten. Vervolgens zette de lokale band Right Behind, bestaande uit getalenteerde conservatoriummuzikanten, de toon met een spetterend openingsnummer en begeleidde ze de veiling tot de laatste kavel.

Record bedrag

Veilingmeesters Theo van Werkhoven en Jan-Piet Does veilden in totaal 275 kavels, variërend van dinerbonnen tot wedstrijdkaarten en bijzondere uitjes. Rond half één ’s nachts werd de laatste kavel geveild, waarna de band de avond afsloot met feestelijke nummers. Het slotakkoord was groots met de bekendmaking van de opbrengst van maar liefst €115.000, een nooit eerder behaald succes voor de vereniging.

De opbrengst van deze succesvolle veiling zal worden aangewend ter ondersteuning van de jeugdafdeling. De organisatoren, sponsoren en deelnemers kijken met veel voldoening terug op een onvergetelijke avond die nog lang in de herinnering zal blijven en kijken reikhalzend uit naar de volgende editie van dit spraakmakende evenement.

Cookieinstellingen