Maak kennis met Volleyfun: plezier, beweging en ontwikkeling voor de kleintjes!

Foto: VCS

Volleybalclub Sassenheim trapt het seizoen af met een vernieuwend initiatief voor kinderen tot en met vijf jaar én hun ouders/verzorgers: Volleyfun staat garant voor een uur vol plezier, beweging en ontwikkeling, met een vleugje volleybal.

Het programma start op 2 september, elke zaterdag van 09:30 uur tot 10:30 uur in sporthal de Wasbeek in Sassenheim. Volleyfun draait om meer dan alleen sport en spel, Volleybalclub Sassenheim wil met het initiatief ook motorische vaardigheden en een gezonde leefstijl stimuleren. Initiatiefnemer Onno Hoogervorst benadrukt het belang van vroeg bewegen en plezier in sport:

“het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd vertrouwd raken met bewegen en sporten, maar we gaan verder dan dat. We willen dat kinderen plezier hebben, samen met hun ouders/ verzorgers, terwijl ze de basis van een (bal)sport leren.”

De activiteiten worden begeleid door ervaren trainers van VCS. Om de kinderen enthousiast en betrokken te houden, maken zij gebruik van het Athletic Skills Model (ASM). Daarbij worden creatieve en uitdagende activiteiten en hulpmiddelen ingezet, zoals zweefkussens, lintjes, stapstenen en regenboogstenen. Ben je dus op zoek naar een unieke manier om jouw kind te laten bewegen, balvaardigheid te laten ontwikkelen en samen met jou plezier te maken, meld je dan aan via het formulier op www.volleybalclubsassenheim.nl en neem gerust contact op via [email protected] voor meer informatie.

 

 

Cookieinstellingen