Sportschool Kaizen neemt karateschool Taiyo over

Foto: PR

Zaterdag 10 december was er een kleine bijeenkomst in de dojo van Sportschool Kaizen. Na 35 jaar eigenaar te zijn geweest van karateschool Taiyo, droeg Dave Porcelijn zijn karateschool Taiyo over aan Dina Leergaard en Johan Zagers van Sportschool Kaizen.

“Het is mooi geweest”, aldus Dave. “Na ruim 35 jaar lang les te hebben gegeven was het voor mij genoeg geweest. Ik heb er enorm veel plezier aan beleefd en heb ontzettende leuke dingen mogen meemaken. Maar het is tijd voor wat anders.”

De overname komt niet helemaal uit de lucht vallen. Al ruime tijd geleden had Dave aangegeven te willen stoppen. De assistent/leerkrachten André Dietz en André van Leeuwen wilden graag verder. Omdat André Dietz naast karate ook judoot bij Sportschool Kaizen was het contact snel gelegd. “Het is een eer dat een docent die zolang al lesgeeft als Dave het vertrouwen geeft aan twee jonge sportschool eigenaren om het karate op te nemen in het eigen sport aanbod”, aldus Johan Zagers.

“Naast ons huidige aanbod qua vechtsporten is dit een super mooie aanvulling waar we dan ook heel trots op zijn!”

Dave: “Ik wens de docenten veel succes en de sportschool veel geluk toe! En ik ben niet helemaal weg, want ik ga eerst een paar weken op vakantie en als ik terugkom ga ik zeker vaak langskomen om te komen trainen. Want karate blijft natuurlijk wel in mijn hart.” Geïnteresseerd in een gratis proefles? Kom vooral langs tijdens een van de lessen. Kijk op www.sportschoolkaizen.nl voor meer informatie.

Cookieinstellingen