Sportpark de Roodemolen eerste rookvrije sportpark

Foto: PR

Door de versoepeling van de coronabeperkingen kon er zaterdag 19 februari eindelijk een officieel tintje gegeven worden aan het feit dat Sportpark de Roodemolen al vanaf 1 januari 2022 geheel rookvrij is. En daarmee een primeur heeft om binnen de gemeente Teylingen het eerste rookvrije sportpark te zijn.

Na een aantal maanden onderling overleg en uitwisseling van ideeën konden de voorzitters Marije Moerman van STV, Kees de Lange van vv Ter Leede en Rogier Landwer Johan van RKVV Teylingen samen met wethouder Arno van Kempen en een aantal jeugdleden van de verenigingen het sportpark officieel het kenmerk rookvrij geven.

Het uitgangspunt was dat de drie verenigingen er stellig van overtuigd zijn dat een rookvrij sportpark bijdraagt aan de algemene gezondheid en die van kinderen in het bijzonder. Bij dit officiële moment lieten jeugdspelers van de 3 verenigingen ook duidelijk merken tevreden te zijn met deze actie, waaraan ook oudere leden en supporters hun medewerking hebben gegeven.

En ook de wethouder sloot zich hierbij aan: ‘Sportpark De Roodemolen is rookvrij! Wat een geweldig initiatief en wat goed voor de gezondheid voor alle sporters en bezoekers van het park!’

Cookieinstellingen