GoldenSports, samen buiten sporten voor 55+

Foto: pixabay

Donderdag 1 juli is GoldenSports van start gegaan met speciale trainingen voor senioren (55+) op een veld van voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. Onder het motto ‘Samen buiten sporten in de buurt’, wordt er in groepen van maximaal 20 personen gewerkt.

Het is geschikt voor iedereen die zonder een hulpmiddel redelijk stabiel kan lopen. Gedurende een uur training vinden diverse vormen van beweging plaats. Warming up – balans en coördinatie – spierkracht en lenigheid – sport en spel – cooling down. De trainingen worden verzorgd vanuit Fysiotherapie Agneshove. Voor informatie kun je contact opnemen via [email protected] of bellen naar 06-82425042. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig of dit iets voor jou is? Kom dan langs op donderdagen van 11.00 tot 12.00 uur en aanschouw of doe direct mee!

Marc Clijsen: “Als fysiotherapiepraktijk willen we graag een bijdrage leveren aan de promotie van gezondheid. ‘Leven is bewegen’ is het motto van fysiotherapie. Wij bieden via GoldenSports een beweegactiviteit voor senioren aan. Heerlijk bewegen in de buitenlucht. En met onze professionele kennis kunnen we direct reageren op vragen en problemen die bij deelnemers leven. Een deskundig advies ter plaatse.”

Voor vragen kun je ook contact opnemen met Fysiotherapie Agneshove via telefoonnummer 0252-785231. Vraag dan naar Marc, Linda of Pim. “We hopen u snel te treffen.”

 

Reacties