Gezocht, wandelbegeleiders in Sassenheim en Warmond

Foto: PR

Samen wandelen in het groen is goed voor lichaam en geest. Daarom hebben lokale partijen de handen in een geslagen met de Stichting Gezond Natuur Wandelen.

In Sassenheim kan er op vrijdagochtend om 10.00 vanaf Paviljoen Sassennest vanuit Park Rusthoff meegewandeld worden. In Warmond kan dat op woensdagmiddag 14.00 uur vanaf de gemeentehaven in Warmond voor de brug naar recreatie-eiland Koudenhoorn. De wandelingen duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Je kan je op de verzamel locatie melden om mee te wandelen. Wanneer mogelijk is er na afloop gelegenheid om – op afstand – samen koffie of thee te drinken. Een overzicht van alle wandelingen is te vinden op www.gezondnatuurwandelen.nl.

De wandelingen zijn speciaal voor mensen die meer willen bewegen en het leuk vinden dat samen met anderen te doen. Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandelingen en kunnen onderweg vertellen over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk. Natuurlijk worden de RIVM-richtlijnen in acht genomen.

Vrijwillige wandelbegeleiders gezocht

Voor de nieuwe wandelgroep in Sassenheim en Warmond zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een wandelgroep willen begeleiden. Iedere vrijwillige wandelbegeleider krijgt in het najaar een korte natuurbelevingscursus, wandelbegeleiderscursus en EHBO-cursus aangeboden. Belangstelling? Neem contact op met Isabelle Salman: [email protected]

 

Reacties