Webinar Sportraad Teylingen 6 april

Foto: Pixabay

In december 2020 is de Sportraad Teylingen opgericht. Dit is een onafhankelijk adviesorgaan dat gevraagd en ongevraagd advies geeft aan de gemeente. De Sportraad bestaat uit een bestuur en een groep sportambassadeurs, wie contact onderhouden met de sportverenigingen in Teylingen.

Zij horen graag wat er speelt en zijn actief betrokken. De sportambassadeurs halen en brengen waardevolle informatie en kunnen hierdoor fungeren als adviesorgaan aan de gemeente. Daarnaast wil de sportraad de verenigingen ondersteunen door mee te denken én kunnen de verenigingen meeliften op het brede netwerk van de sportraad.

Gezien het succes van de Sportraad in Noordwijk is er veel overleg geweest met onze buren voordat onze eigen Sportraad werd opgericht. Ook hebben zij vanaf het begin de samenwerking gezocht met de Stichting Sportpromotie Teylingen. Dit heeft ertoe geleid dat het welbekende Sportcafé is getransformeerd tot Sportraad Teylingen. De bestaande activiteiten van het Sportcafé – zoals de uitreiking van de sportprijzen en de sporthelden – zullen als vaste activiteiten blijven bestaan. Onder het motto ‘samen sta je sterk’ zijn de handen ineengeslagen en staat er een organisatie waar wij trots op zijn.

De Sportraad van Teylingen wil zichzelf op 6 april 2021 graag aan iedereen voorstellen. Zij gaan dit doen middels een webinar, waarbij iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen namens jouw vereniging. Tijdens dit webinar komen ook andere partijen het woord, zoals de gemeente, het Vitaliteitsakkoord, de Combibrug en de Stiwa. Elke organisatie zal toelichten welke rol zij aannemen voor jouw vereniging en zullen je nader informeren wat zij voor jullie kunnen betekenen in deze zware periode van corona.

Programma

  • 20:00 uur Welkom en uitleg/ doel van de webinar
  • 20:05 uur Sportraad
  • 20:20 uur Gemeente Teylingen
  • 20:35 uur Vitaliteitsakkoord
  • 20:45 uur De Combibrug
  • 20:55 uur Stiwa
  • 21:05 uur Corona (samenvatting)
  • 21:15 uur Aangedragen onderwerpen
  • 21:20 uur In chat gestelde vragen
  • 21:30 uur Sluiting

Heb je op dit moment al vragen die je tijdens het webinar beantwoordt wilt krijgen? Dan ontvangen zij deze graag via [email protected] Ook tijdens het webinar is het mogelijk om via de chat vragen te stellen, welke zij zoveel mogelijk direct zullen behandelen.

Meld je hier aan voor de webinar of stuur een mail naar [email protected] Vermeld hierin je naam, e-mailadres en de naam van je sportvereniging. Vervolgens ontvang je een link voor de webinar.

Reacties