Kringloop Herenstraat 63 doneert aan de skeelerbaan in Warmond

Foto: PR

“Na jaren van plannen maken en procedures voeren lag daar eindelijk ‘onze droom’, een schitterende eigen skeelerbaan in de Veerpolder, stil en alleen. Door de eerste intelligente lockdown was iedereen heerlijk buiten aan het sporten en vooral aan het skeeleren, overal, maar niet op onze skeelerbaan.”

“De geplande grote opening op 4 april kon niet doorgaan. Pas in mei mochten we onder strikte voorwaarden open, wat schitterend was dat. Heerlijk om kinderen skatend en skeelerend op onze baan te zien rijden volop plezier in deze vreemde tijden. Langzaam mocht er meer en konden ook de oudere junioren en later de volwassen komen trainen. Ja alleen trainen mocht, maar vrij rijden nog niet.”

“Ondanks dat afgelopen zomer voor ons gevoel een groot succes was met binnen de normen veel kinderen en jeugd op de baan, vielen de uiteindelijke inkomsten tegen. Omdat een deel van het seizoen niet gereden kon worden hebben we begrijpelijkerwijs een korting op de abonnementskosten gegeven. Tevens viel het aantal sporters die, toen het eenmaal was toegestaan, vrij wilden gaan skeeleren tegen. Er mochten ook geen clinics gegeven worden met grotere groepen. Al met al sportief een groot succes maar financieel kunnen we zeker hulp gebruiken.”

“We zijn dan ook als Warmondse IJs- en Skeelerclub heel erg verheugd met de prachtige donatie van € 1.500,- door de Stichting Kringloop Herenstraat 63 uit Voorhout. Hiermee zijn er extra inkomsten waarmee we een aantal werkzaamheden rond de baan toch kunnen afronden en skeelers kunnen aankopen om de jongste jeugd en de scholen kennis te maken met deze sport. Daarbij is bewegen natuurlijk ook nog eens heel gezond.”

“We hopen dat in 2021 iedereen volop gebruik kan komen maken van onze baan. Namens alle sporters heel erg bedankt Stichting Kringloop Herenstraat 83!”

Namens het Bestuur van de Warmondse IJs-en Skeelerclub

Reacties