Steun TOP en doe mee met de ijsberenactie

Foto: PR

De vaste mascotte van TOP/LITTA, ICE, mist de gezelligheid en de reuring van de korfbal zaterdagen. Hij zit alleen op een lege tribune en mist alle anderen toeschouwers. Daarom helpt de club hem om de tribune vol te krijgen met al zijn vrienden en worden er ijsberen knuffels verkocht. De opbrengst gaat naar de korfbalclub.

Voor slechts 17,50 kan er een ICE-knuffel worden gekocht. Daarmee wordt ICE geholpen met vriendjes op de tribune én wordt de club gesteund in deze barre tijd. De knuffel is leuk als cadeau voor de feestdagen die eraan komen! En misschien ook wel een mooi cadeau voor vriend(inn)en, neefjes, nichtjes?

Wil jij zo’n leuke ijsbeerknuffel en de lokale vereniging steunen? Bestel dan direct via de link van TOP/LITTA. Op zondag 29 november worden de ijsberen uitgedeeld. Hoe, dat wordt later bekend gemaakt. De ijsbeerknuffel is maar liefst 74 cm lang, heerlijk zacht en dol op knuffelen! En (belangrijk voor de ouders) hij kan als het nodig is op 40 graden in de fijne was en in de droogtrommel (max 60 graden), is CE-gecertificeerd en aanbevolen vanaf 12 maanden

Voor vragen over de actie kan er gemaild worden naar naar [email protected] of bellen naar Karin Heppener (06-24 26 05 50).

Reacties