RKVV Teylingen start seizoen met open trainingsochtend

Foto: PR Teylingen

Na een lange, roerige periode waarin Corona ook bij RKVV Teylingen een grote rol speelde, maken zij zich op voor de start van een nieuw voetbalseizoen. De vrijwilligers hebben de ballen weer opgepompt, doelen gerepareerd, de voorraden in het clubhuis aangevuld en de wedstrijdkleding, gesponsord door veelal lokale ondernemers, weer verdeeld over kledingtassen van de teams.

Kortom, ze zijn er méér dan klaar voor. En dat is maar goed ook, want op zondag 23 augustus openen ze het seizoen 2020-2021 met een gezellige, sportieve trainingsochtend en jouw kind kan daarbij zijn, ook als hij/zij geen lid is! De trainingen voor de jeugd tussen 4 en 13 jaar worden georganiseerd in samenwerking met voetbalschool Play2Improve. Uiteraard ondersteund door onze eigen enthousiaste, geschoolde jeugdtrainers.

Ze starten de ochtend om 10.00 uur. Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen door allerlei leuke trainingsvormen spelenderwijs ontdekken of zij voetbal een leuke sport vinden. Mocht dat het geval zijn, dan zullen zij zich vast en zeker prima vermaken tijdens de hummeltrainingen die om de week op zondag plaats vinden. De kinderen kunnen geheel vrijblijvend en gratis aan deze hummeltrainingen deelnemen.

De jeugdleden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar trainen van 10.00 tot 11.30 uur in leeftijdsgroepen. Om deze training ook toegankelijk te maken voor kinderen die kennis komen maken met het voetbalspel, worden de oefeningen langzaam in tempo en moeilijkheidsgraad opgebouwd. Natuurlijk is een training niet compleet zonder wedstrijdelement, dus partijtjes staan ook op het programma!

Heeft jouw kind dus nog geen idee wat voor sport hij/zij wil doen na de schoolvakantie? Kom dan naar deze open training! Blijkt het een schot in de roos te zijn? Dan kan je kind direct lid worden van Teylingen en wedstrijden gaan spelen. Maar je kind mag uiteraard ook nog een aantal weken geheel vrijblijvend mee blijven trainen.

En mocht je als ouders vragen hebben? De jeugdcommissie staat klaar om alle vragen te beantwoorden en alle informatie te verstrekken die je wenst. Zij vertellen namelijk graag over de zeer lage contributie en over het feit dat alle spelers van kleding voorzien worden. Of dat al de jeugdleden t/m 12 jaar techniektraining krijgen. Maar ook dat Teylingen bekend staat als een sportieve en sociale vereniging waar meer is dan alleen voetbal!

Reacties