TOP/SolarCompleet verlengt samenwerking ERIMA en LJ Sport

Foto: René van Dam

Tijdens de laatste TOP Business Club op zaterdag 15 februari is de samenwerking tussen TOP/SolarCompleet, ERIMA en LJ Sport met 4 jaar verlengd. TOP is verheugd en trots dat de goede samenwerking met deze trouwe sponsoren wordt voortgezet.

ERIMA en LJ Sport leveren al een aantal jaar met succes de clubkleding voor TOP. ERIMA is de Duitse producent en LJ Sport levert de sportkleding vanuit zijn winkels aan de spelers van TOP.

Richard Landwer Johan (LJ Sport): “De reden dat wij TOP sponsoren is dat wij als Teamsportspecialist graag samenwerken met sportverenigingen uit de regio om een win-win situatie te creëren.”

“Wij kunnen de vereniging ontzorgen op het gebied van aanschaf van kleding en materialen en de vereniging geeft ons de mogelijkheid om met hun leden te communiceren. Bijzonder bij TOP vinden wij de gemoedelijke sfeer binnen de vereniging en de bereidheid om er samen iets moois van te maken. Wij hopen dan ook nog vele jaren de sportpartner van TOP te blijven. ”

ERIMA richt zich vooral op verschillende zaalsporten en is ook kledingleverancier van Team NL Korfbal en meerdere clubs in de Korfbal League. Arian Verrijt (Managing Director van ERIMA Nederland): “Als teamsportspecialist en gevestigde speler in de korfbalwereld verbinden wij ons graag aan korfbalverenigingen. Het is voor ons natuurlijk extra mooi en bijzonder om dan ook een partnerschap aan te kunnen gaan met de absolute top in het korfbal. Onze samenwerking met TOP/SolarCompleet en LJ Sport verloopt al jaren bijzonder prettig en past perfect bij onze uitstraling: GET TOGETHER AND WIN”.

“Dat geldt evenzeer voor de TOP 1 en TEAM NL speelsters Barbara Brouwer en Celeste Split, die al een aantal jaar trotse ambassadrices van ERIMA zijn.”

Reacties