Zonovergoten 4de editie van de Sassenheim City Swim

Foto: Hedda van Ooijen

Zondag 25 augustus organiseerde Zwemvereniging Sassenheim voor de vierde maal de Sassenheim City Swim. Het evenement is een gezellige zwemtocht voor de hele familie waarbij Sassenheim eens van een andere kant bekeken kan worden.

Deelnemers konden zich inschrijven voor twee afstanden: De zwemmers voor de 700 meter startten om 11:00 uur in het Oude Zwembad en zwommen langs de Brandweer richting het Voorhavenkwartier. Deelnemers aan de 3.000 meter startten om 12:00 uur in het Voorhavenkwartier en zwommen richting de snelweg. Vlak daarvoor bogen ze linksaf de Hellegatspolder in. Dan via het Oude Zwembad weer richting Voorhavenkwartier.

De viaducten op de route stonden vol met enthousiaste familieleden die de zwemmers aanmoedigden; “Kom op, mam, je kunt het!” en “Je bent er bijna”! Rond 13:30 uur waren de laatste zwemmers weer op het droge. De organisatie kijkt terug op een geweldig evenement en wil alle vrijwilligers op de kant en op het water bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige zwemtocht.

Reacties