BS De Springplank wint Combibrug Cup zaalvoetbaltoernooi

Foto: PR

Stichting de Combibrug organiseert in samenwerking met de verschillende sportverenigingen binnen de gemeentegrenzen in de schoolvakanties een uitgebreid sportprogramma voor alle kinderen uit Teylingen.

In de voorjaarsvakantie is er altijd het Combibrug Cup zaalvoetbaltoernooi voor groep 7 en 8 in sporthal de Tulp in Voorhout. De sporthal is op deze dag weer even het zaalvoetbal bolwerk van de Duin- en Bollenstreek.

Voor de Combibrug Cup editie in 2018 namen afgelopen vrijdag maar liefst 7 klassen teams uit Teylingen deel. Basisschool de Rank, winnaar van de vorige editie, was ook dit jaar weer van de partij. Maar zij konden hun faam deze keer niet waar maken.

In de eerste wedstrijd gingen zij hard onderuit tegen de jongens van de Springplank. Ook openbare school de Achtbaan uit Voorhout was niet opgewassen tegen het voetbalgeweld uit de buurt van de Kagerdreef in Sassenheim.

In de finale probeerde de Andreasschool met de hulp van een Katwijkse selectiespeler het tij nog te keren. Maar ook zij moesten hun meerdere erkennen en verloren met 3-1. Het team van Alex, Björn, Kian, Lex, en Timo uit groep 8b van de Springplank ontving de grootste beker als winnaar van de Combibrug Cup editie 2018.

Cookieinstellingen