De Roze Hulp zamelt warme jassen en winterschoenen in

Foto: pixabay

Stichting De Roze Hulp, bekend van de speciale uitgiftepunten om menstruatiearmoede tegen te gaan, heeft weer een nieuwe actie. De komende twee weken, tot 15 oktober, zamelen zij warme jassen en winterschoenen in om wat warmte geven aan gevluchte mensen die in de kou staan. Zowel in Griekenland, Oekraïne als in Nederland. Ze sluiten daarmee aan bij een grootschalige landelijke inzamelactie van ‘Because we Carry‘.

Kwaliteit

“We gaan goede, mooie, warme jassen en schoenen inzamelen, omdat we juist daarmee de echte warmte geven. Wij zijn dus kieskeurig! Liefde en zorgvuldigheid staan bovenaan.”

Wanneer je aan het inzamelen bent stel je jezelf daarom ook keer op keer deze vragen: Zou ik er zelf blij van worden? Zou ik mijn kinderen deze jas of schoenen geven? Zou ik hier lekker warm de winter mee door kunnen? Is het antwoord ja, dan is je donatie van harte welkom!

Warme Jassen en Schoenen

De jas is warm, schoon, ruikt fris, heeft lege zakken en geen vlekken. De rits werkt, alle knopen zitten erop en ze ziet er nog leuk uit! Je zou de jas zo zelf aantrekken op een koude dag. Skipakjes tot maat 110 nemen ze ook aan. Verder is er ook behoefte aan warme, stevige schoenen of laarsjes die tegen een stootje kunnen. Het mogen regenlaarzen zijn, leren laarzen, stevige gympen en gevoerde schoenen. Maar wel schoon en heel.

Doneren

Heb jij jassen of schoenen die je graag wilt doneren? Je kunt dit inleveren aan de Irissenstraat 10 in Sassenheim, liefst na 18.00 uur. Of neem contact op met Leanne Noordover: www.derozehulp.nl en stuur een mailtje naar [email protected]

Cookieinstellingen