Benefietfeest voor De Roze Hulp

Foto: Roze Hulp

Enkele maanden geleden is de Roze Hulp gestart in Sassenheim met een uitgiftekast voor menstruatieartikelen om mensen in armoede te helpen. Het initiatief heeft de laatste tijd een mooie vlucht gemaakt en inmiddels hangen er MUP kastjes in de hele regio. Onder andere op de scholen maar ook op andere plekken kunnen mensen die dat nodig hebben gratis menstruatieartikelen ophalen. Doneren mag natuurlijk ook altijd.

Lees ook: De Roze Hulp start uitgiftepunt om menstruatie armoede tegen te gaan

Benefietfeest

Om voor dit initiatief geld in te zamelen, heeft de Roze Hulp een feestelijke manier bedacht; een benefietfeest! Dit benefietfeest is op 2 juli in De Oude Tol in Sassenheim van 20.00 uur tot 01.00. Met de heerlijkste deuntjes en een goede line up van dj’s. Op het feest wordt aan iedere feestganger gedacht met fijne muziek.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat rechtstreeks naar de stichting en wordt gebruikt om menstruatiearmoede tegen te gaan. Denk hierbij aan menstruatieproducten die gratis worden verstrekt aan meisjes en vrouwen die hier geen budget voor hebben. 1 op de 9 vrouwen heeft hiermee te maken. Maar ook wordt er ingezet op armoede binnen gezinnen, zodat er meer mogelijk wordt door de Roze Hulp.

“De kaartjes gaan best snel en daar zijn wij erg trots op scoor je tickets op onderstaande link!” Leanne, Stichting De Roze Hulp

Ticket prijs is 10,00 en gaat rechtstreeks naar de stichting. Koop je tickets via https://www.eventbrite.nl/e/317973476227 en kijk voor meer info op www.derozehulp.nl

Line up:

  • Frenz Cook disco/soulful music
  • Jeffrey Reeb all round (2 uur!)
  • Jeffrey Parmentier special act trompet
  • Sergio Tessers classic & fresh house
  • Barry DJay classic & fresh house
Cookieinstellingen