Present Bollenstreek: Ingrid zoekt collega!

Foto: Present Bollenstreek

Ingrid is als projectcoördinator bij Present Bollenstreek een ware spin in het web, omdat zij onze projecten organiseert van begin tot eind. Voor Present Bollenstreek enorm belangrijk om zo de mensen die het echt nodig hebben te kunnen helpen.

Present Bollenstreek zet zich in voor de meest kwetsbaren door het doen van sociale activiteiten en praktische klussen met groepen vrijwilligers. “Nu we weer als vanouds ons werk kunnen doen, merken we duidelijk de impact van de afgelopen jaren. Projecten kunnen eindelijk weer van start en daar komen elke week weer nieuwe hulpvragen bij. Hulp is hard nodig. Door dit groeiende aantal hulpvragen hebben wij dringend behoefte aan nieuwe vrijwillige projectcoördinatoren.”

Zin om écht te helpen door af en toe een bij jou passende hulpvraag om te zetten in een project? Een projectdag komt voor een groot deel door jou tot stand! Daar gaat enige voorbereiding en organisatie aan vooraf. Bij een project kom je achter de voordeur bij mensen en je merkt dan echt hoe jij het verschil kunt maken voor iemand anders.

“Je kunt bij ons zelf bepalen hoeveel je wilt doen en vooral ook wat je wilt doen! Vindt jij organiseren en iets voor elkaar krijgen leuk? En ga je graag met mensen om?”

Neem dan contact op via [email protected]

Cookieinstellingen