Nieuw Steun- en Informatiepunt door Lumen en De JoJo

Foto: De JoJo

Heb je een vraag over psychische klachten en/of verslaving, van jezelf of een naaste? Wil je dat iemand met je meedenkt vanuit ervaringsdeskundigheid? Of zoek je advies over hoe je leven weer op te bouwen na een verslaving of opname? Zoek je advies op het gebied van je inkomen, werk, dagbesteding? Dan is het STIP er voor jou!

Het STIP

Het STIP (Steun- en Informatiepunt) biedt ervaringsdeskundige ondersteuning aan mensen die te maken hebben (gehad) met een psychische aandoening, psychosociale problemen en/of een verslaving. Ze staan naast je en denken graag met je mee. Ze werken onafhankelijk, gratis en zonder verwijzing. Ook familieleden, mantelzorgers, andere betrokkenen en professionals kunnen contact opnemen voor informatie en advies.

Het STIP is een initiatief van Stichting Lumen Holland Rijnland. In Sassenheim is er een mooie samenwerking ontstaan met Ontmoetingswerkplaats de Jojo, waar wekelijks een aantal ervaringsdeskundigen van Lumen het STIP zal draaien. Iedere dinsdag is het STIP Sassenheim open van 13.00-15.00 uur. Inloop is open! Locatie: Ontmoetingswerkplaats de Jojo, Hortusplein 14, Sassenheim

Meer informatie?

Neem contact op via [email protected] of 06-28655720 (Laura Karsters, co√∂rdinator)

Reacties