Inloopspreekuur vrijwilligerswerk in oktober

Foto: Lisa de Blok

Donderdag 21 oktober kun je weer terecht bij de vrijwilligers inloopspreekuren in Sassenheim. ’s Middags zijn de vrijwilligers te vinden in JoJo van 13.00 tot 15.00 uur, Hortusplein 14. Wie overdag geen tijd heeft kan ’s avonds terecht in de Bibliotheek, tussen 18.30 en 19.30 uur, Kerklaan Sassenheim. Je kunt bij allebei zo binnen lopen, een afspraak is niet nodig.

Als je vrijwilligerswerk wilt gaan doen en je wilt graag dat iemand even meedenkt, dan ben je van harte welkom. Er is veel meer vrijwilligerswerk te doen dan je misschien denkt. Je kunt bij het spreekuur ook terecht voor andere vragen over vrijwillige inzet. De JoJo aan het Hortusplein is een ontmoetingscentrum, werkplaats, weggeefwinkel, atelier en het onderkomen van Repair Café Teylingen in één. Iedereen is welkom! De Bibliotheek is het community center van de toekomst.

Samen met jou onderzoekt een vrijwilliger van Welzijn Teylingen wat je graag wilt doen, welke ervaring of talenten je kunt inzetten en welke vereniging of stichting bij jou past. Ook vrijwilligersorganisaties zijn meer dan welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Folders achterlaten kan natuurlijk ook.

Het inloopspreekuur in de JoJo is iedere even week te bezoeken. Het inloopspreekuur in de Bibliotheek ieder derde donderdag van de maand. Liever online informatie of wat voorwerk doen? Neem een kijkje op VrijwilligTeylingen.nl, de vernieuwde vrijwilligersvacaturebank of de Talentenscan. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Welzijn Teylingen door te bellen naar 0252-23 18 05 of te mailen naar [email protected]

Reacties