Inloopspreekuur vrijwilligerswerk bij de Jojo

Foto: De JoJo

Donderdag 9 september kun je weer terecht bij het inloopspreekuur vrijwilligerswerk, bij De Jojo. Je kunt er terecht met vragen over een leuke vrijwilligersklus, verenigingen en stichtingen in Teylingen of andere vragen over vrijwillige inzet.

De JoJo aan het Hortusplein 14 in Sassenheim is een ontmoetingscentrum, werkplaats, weggeefwinkel, atelier en het onderkomen van Repair Café Teylingen in één. Iedereen is er welkom! Samen met jou onderzoekt een adviseur van Welzijn Teylingen wat je graag wilt doen, welke ervaring of talenten je kunt inzetten en welke vereniging of stichting bij jou past. Ook vrijwilligersorganisaties zijn meer dan welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoekers) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Folders achterlaten kan natuurlijk ook.

Het inloopspreekuur is iedere even week op de begane grond van De Jojo, Hortusplein 14, van 13.00 tot 15.00 uur te bezoeken. Donderdag 9 september is de eerstvolgende editie. De Jojo en Welzijn Teylingen kijken er naar uit bezoekers te verwelkomen. Uiteraard worden de basisregels voor ieders veiligheid en gezondheid gehanteerd. Samen dragen we zorg voor elkaar!

Liever online informatie of wat voorwerk doen? Neem een kijkje op VrijwilligTeylingen.nl. De vernieuwde en actuele vrijwilligersvacaturebank én Talentenscan. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Welzijn Teylingen door te bellen naar 0252-2318 05 of te mailen naar [email protected]

Reacties