Zomerpakkettenactie Present Bollenstreek weer een succes!

Foto: Present Bollenstreek

Afgelopen week begon de vakantie ook in onze streek. Niet voor iedereen is dat een even leuke periode. Voor de mensen en gezinnen die niet op vakantie kunnen, organiseert Stichting Present Bollenstreek al een paar jaar de Zomerpakkettenactie.

Afgelopen periode zijn er zo’n 125 pakketten in de regio verspreid. Mogelijk gemaakt door de aanvragen vanuit de maatschappelijke organisaties en natuurlijk vooral door de mensen die een pakket hebben samengesteld. Zo hebben ze ruim 410 mensen blij kunnen maken!

Dit allemaal zonder al te veel ruchtbaarheid aan onze actie te geven. Met het aanschrijven van de lezers van onze nieuwsbrief en de pakketsamenstellers van vorig jaar hebben we aan alle aanvragen kunnen voldoen! Mocht je volgend jaar ook mee willen doen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.presentbollenstreek.nl.

Ben je geïnspireerd door deze actie en wil je ook graag helpen? Dat kan! Present Bollenstreek is hard op zoek naar (groepen) vrijwilligers! Wil jij met je collega’s, sportmaatjes, vrienden, familieleden, kerk- of verenigingsleden een dag(deel) aan de slag? Laat het vooral weten via [email protected]

Reacties