Mensen maken Teylingen; vrijwilligers in beeld – Carla van Bibliotheek Bollenstreek

Foto: Welzijn Teylingen

In november 2020 is de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ van Welzijn Teylingen gestart. In het filmproces werden ze soms wat opgehouden door de coronamaatregelen, maar vanaf nu wordt er iedere week weer een vrijwilliger in beeld gebracht.

Met deze actie geeft Welzijn Teylingen aandacht aan al die leuke vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Het kan zoveel moois brengen. Dit kunnen de vrijwilligers zelf goed vertellen.

Deze week staat Carla Jonkheer in het zonnetje. Carla maakt Teylingen vol van boeken! Carla is een vrijwillige gastvrouw bij bibliotheek Bollenstreek in Voorhout, en leest daarbij voor aan kinderen. Hoewel ze de reuring in de bibliotheek erg mist, zorgt Carla nog steeds voor veel leesplezier. Als een echte vis in het water bij de bibliotheek.

Benieuwd naar de andere video’s? Bekijk op het YouTube kanaal van Welzijn Teylingen via de afspeellijst ‘Mensen maken Teylingen’, of voor meer informatie over vrijwilligerswerk op de website www.welzijnteylingen.nl.

Reacties