Online spreekuur ‘Hulp bij uw Idee’ 2021

Foto: PR

In 2021 is het twee maandelijkse Online spreekuur ‘Hulp bij uw Idee’ gestart. Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op dinsdag 6 april tussen 19.30 en 21.30 uur.

In het spreekuur geven de volgende organisaties advies aan de vraagstellers: het Jacoba van Beierenfonds, De HLT-Uitdaging, accountmanagers ‘wijken en verenigingen gemeente Teylingen’, en Welzijn Teylingen. Verenigingen, stichtingen en inwoners van Teylingen die een idee hebben voor vrijwillige inzet, kunnen zich aanmelden voor een gesprek met deze partijen.

Loop jij rond met een idee om zo jouw vereniging, stichting of buurt te versterken en om, ook in deze tijd, met elkaar in contact te blijven? Weet je niet waar je kunt beginnen? Een groep van lokale partijen in Teylingen wil met je meedenken. Zij kunnen je op weg helpen jouw idee concreet te maken en uit te werken tot een plan. Er wordt meegedacht over financiële mogelijkheden, het met gesloten beurs verkrijgen van materialen of kennis, in contact komen met mensen of organisaties uit hun netwerk, of andere helpende ondersteuning. En vooral wordt er meegedacht in de uitwerking van jouw idee naar een concreet plan.

Heb jij een idee en ben je op zoek naar hulp, informatie of inspiratie? Is de inzet op vrijwillige basis. Meld je dan aan! Aanmelden voor het spreekuur kan op de Vrijwilligers Academie Bollenstreek; www.vrijwilligersacademiebollenstreek.nl. Onder het aanbod vind je het spreekuur als workshop aangeboden. Je ontvangt in de week voorafgaand aan het spreekuur het verzoek je vraag te omschrijven. En je krijgt een link voor het digitale overleg in MsTeams (met uitleg hoe deel te nemen).

Eerst meer weten of liever een direct contact? Mail dan naar [email protected] (Irma Crooijmans of Loes Massaro)

Reacties