Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld

Foto: welzijn teylingen

Welzijn Teylingen gaat verder met het filmen van vrijwilligers in Teylingen. Na de geslaagde video’s over de nominaties van De Teylinger Prijs, worden nu ook 10 andere vrijwilligers en hun organisatie in beeld gebracht met de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’.

Mensen maken Teylingen

Met de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ geeft Welzijn Teylingen aandacht aan al die leuke vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Want iets doen in je vrije tijd heeft enorm veel leuke kanten. Je wordt er zelf blij van en het maakt van alles mogelijk.

Deel 1: Kunstweek in Warmond

Deze keer komt Eveline Korving in beeld, vrijwilliger bij de jaarlijkse Kunstweek in Warmond. Eveline zet zich (samen met heel veel anderen) als vrijwilliger in om de website, posters, huisstijl van de Kunstweek Warmond vorm te geven. Vanwege de corona-maatregelen kan dit jaar alleen het onderdeel ‘Gluren bij de buren’ doorgaan. Een ‘openlucht galerie’ in de Dorpsstraat van Warmond. Gluren bij de Buren is nog te zien tot en met zondag 22 november.

Va de website www.welzijnteylingen.nl verschijnt elke week een nieuwe video van een vrijwilliger in Teylingen.

Vrijwilligers

Door het maken van de video’s geeft Welzijn Teylingen, mede namens de gemeente Teylingen, het vrijwilligerswerk in het algemeen de waardering die het verdient. De reeks is een opmaat naar het Nationale jaar van de vrijwilliger in 2021.

Lees ook: KookKracht en de Paraplu winnaars Teylinger Prijs 2020

Reacties

Cookieinstellingen