Nieuwe editie van Daten 60+; het Singlescafé!

Foto: pixabay

Op zaterdag 28 maart organiseren Welzijn Teylingen en Welzijn Noordwijk weer een nieuwe editie van Daten 60+; het Singlescafé. Een gezellige avond in de buurt van Sassenheim waar single vrouwen en mannen gezellig en vrijblijvend met elkaar in gesprek kunnen gaan. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Voor wie het wat spannend vind om zomaar met iemand in gesprek te gaan, zijn er de hele avond organisatoren aanwezig. Zij kunnen soms het ijs breken om in contant te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande vanaf 60 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk of Noordwijkerhout, is van harte welkom.

Het Singlescafé 60+ vindt plaats op een locatie in de buurt van Sassenheim en begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur). Deelname bedraagt € 15,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, hapjes en 2 consumptiebonnen. Aanmelden kan tot 14 maart via de websiteagenda van Welzijn Teylingen www.welzijnteylingen.nl of telefonisch via 0252-231805.

Deelname is pas definitief na ontvangst van de schriftelijke bevestiging. Om de locatie discreet te houden, ontvangt men de locatiegegevens bij de bevestiging.

Reacties